GARANTIVILKÅR VED CHIPTUNING HOS OSS

Vi gir 3 års Garanti på tuning av Styrsentraler som endres av oss uansett alder på kjøretøy.

Vi gir ingen garanti på følgeskader på drivverk og motor ved unormal bruk, banekjøring. konkurranser, ikke fulgte service intervall,feil drivstoff type eller inngrep i kjøretøyets styringssystem etter at vi har omprogrammert bilen.

Det er heller ikke lov å kopiere eller dele programvare med andre bileiere.

Men vi tørr påstå at alle våre steg 1,2,3 tuninger tåler endringen forutsatt fulgt våre anbefalinger.

Endring og informasjon til bileier ved tuning:

Endring er ikke i samsvar med fabrikkens data, fabrikkgaranti kan bortfalle. Endring gir økt moment og eller effekt. Følgeskader som kan oppstå pga. endring dekkes ikke av ordinær verkstedgaranti. Avgiftstatus kan være endret og det er bileiers ansvar å melde fra til forsikringsselskap og/eller Tollvesenet/Statens vegvesen. Endring kan utløse tilleggsavgift og endring av typegodkjenning.

Referanser

Etter et besøk hos disse gutta fikk jeg en ny bil, bilen er en Fiat Bravo 2010, jeg hadde over lengre tid irritert meg over noe fusking merkeverkstedet ikke fant ut av. Motoren fikk nye krefter, fuskingen opphørte, jeg har nå kjørt 18000 kilometer siden, blant annet en Europa tur i sommer, bilen funker suverent fortsatt. Absolutt å anbefale.

Erik Hammergren

October 26 at 17:12
Erik Hammergren

Anbefales på det sterkeste veldig veldig fornøyd

Jaqueline Saban Nukic-da Silva

July 29 at 23:13
Jaqueline Saban Nukic-da Silva

MB CLS 350 fikk ca 340 hk 740 NM, fjerning av DPF og EGR, pluss optimalisering, godt trykk, girer penere, så nå skal det bli spennende og se forbruket, dessverre så skjedde det som skjer på kanskje 1 av 100 biler, databoksen var limt i printplata, dermed så måtte de bestille ny, dette tok alt for lang tid, utrolig dårlig service av BOS, Julius og co gjorde hva de kunne, etter endt jobb ble det Shake hands, livet går videre. Takk for jobben Julius, det ble hvertfall mye smil og latter i går ��

Otto W Waale

June 09 at 16:50
Otto W Waale