Exhaust gas recirculation (EGR)

Exhaust gas recirculation (EGR) er en måte å redusere bilens NOx-utslipp på. Ved å resirkulere en viss andel av eksosen tilbake inn i motoren, så skapes lavere varmeutslipp og eksos temperaturer.

Den resirkulerte gassen kan også sendes i gjennom en EGR-kjøler for å senke temperaturen. Ulempen med EGR er imidlertid at motoren kan bli tilstoppet med sot. dette vil påvirke bilens ytelse, forbruk og føre til dyre kostnader. Ved feil på EGR systemet, så kommer oftest opp et advarselslys på dashbordet.

Hvis EGR ventilen svikter, er disse ofte dyre å skifte ut hos et Verksted.

Våre EGR-løsningger er å deaktivere EGR-ventilen og omprogrammere bilens ECU for å redusere motorens temperaturer, forbedre gassresponsen og drivstofføkonomien, og til og med forlenge motorens levetid.

Referanser

Konge service, anbefales!

Hoa Tran

May 01 at 23:30
Hoa Tran

Utrolig fornøyd med servicen her, de gjør som du ber om! Drar fra dem med ett stort smil �� anbefales på det sterkeste �

Elvedin Jakupovič

January 07 at 23:20
Elvedin Jakupovič

Tunet min Bmw 320d E92 og gikk fra 163hk og opp til 215hk og 430nm. Forskjellen var ENORM noe som tyder på at disse gutta veit hva dem driver med. Hilsen en utrolig fornøyd kunde! :-D

Ervin Qarri

December 24 at 17:24
Ervin Qarri